084ed2aa3 295x197 - ANIM

ANIM

Malam itu, aku dan anim (bukan nama sebenar) berjalan-jalan keliling tasik seperti biasa selepas study bersama di library. Aku dan anim kawan biasa, aku pernah approach dia suatu masa dulu, tapi anim diam, jawab ya pun tidak menolak pun tidak. Dia cuma kata, “Kita kawan je lah, anim bukan ada kawan lain pun.” Kami bercerita […]

Read More
19418861 295x197 - BUDAK KAMPONG

BUDAK KAMPONG

Kenangan dan peristiwa yang berlaku masa dulu-dulu sampai bila pun tidak dapat dilupakan. Ianya tetap menjadi sejarah yang sering datang dalam ingatan. Tidak kira kita sudah insaf, taubat dan sebagainya tapi dimasa-masa tertentu dia akan menjelma juga. Aku berasal dari sebuah kampong disempadan antara Negeri Terengganu dan Kelantan. Semasa aku kecil-kecil dulu sememangnya kampong ku […]

Read More
19419262 295x197 - BOHSIA

BOHSIA

Minggu lepas gua ada lepak kat Hard Rock Café dari pukul 6 petang lagi sebab dah nak release tension sikit. Dalam pukul 8.30 tu kira dah ada orang ramai juga, gua nampak ada dua orang awek duduk semeja…bersembang. Cun habis, kalau nak suruh pilih tu susah, seorang tu rambut nampak macam dah dye kemerahan paras […]

Read More
19419752 295x197 - BINI ORANG

BINI ORANG

Ni ada cerite ni pls don’t publish my email  kalau ade orang nak korang tanyer aku dulu ler kalau korang rase patut bagi korang bagi aje la biase la kan aku ni jantan. mesti nak cari pompuan… tapi cerite yg aku hantar nih… cerite betul… tu nombor telepon tu… area ipoh kan ? Hi…. aku […]

Read More
19421083 295x197 - PUAN AZIAH

PUAN AZIAH

Puan aziah adalah bos di pejabatku, berusia 33 tahun, orangnya tinggi lampai dan cun melecun. Saban hari aku melihatnya membuatkan nafsu seks aku membuak-buak. Satu hari aku terfikir bagaimana untuk dapat menikmati tubuhnya yang cun itu. Pada masa tu cuma aku dan puan aziah sahaja di pejabat. Aku meninjau line clear, tiada siapa di pejabat. […]

Read More
19427944 295x197 - ROSMAH

ROSMAH

Peristiwa ini berlaku sekitar di awal tahun 80an di sebuah perkampungan tepi sungai di Negeri Pahang. Samada kisah ini benar atau rekaan semata-mata terpulang kepada anda para pembaca untuk menilainya. Saya sebagai penulis cuma melakarkan kisah yang sering berlaku dalam masyarakat sejak dahulu hingga ke hari ini. Rosmah bte Idris (bukan nama sebenar) adalah seorang […]

Read More
19428307 295x197 - CIKGU MANIS

CIKGU MANIS

Agak sukar juga untuk bermula tambahan pula kisah-kisah yang bakal ku bentangkan adalah merupakan kisah benar yang telah terjadi agak lama dulu. Aku terpaksa mengambil satu pendekatan supaya dapat melindungi mereka yang terlibat dan keluarganya, di samping itu aku juga tidak mahu menjadikan kisah ini diberi rating xxx tetapi ada baiknya kalau lebih kepada “soft […]

Read More
19432291 295x197 - CERITA KAMPUNG

CERITA KAMPUNG

Aku dibesarkan bersama datuk dan nenek sejak kecil, sebab itu agaknya aku ni manja orangnya (mudah juga merajuk). Aku saja cucunya yang dipelihara walaupun cucu-cucu yang lain ramai. Sejak kecil agaknya umur lima atau enam tahun aku dah lali dengan cipap perempuan (sebab nenek aku ni bidan part time) sementara menantikan bidan sebenar sampai dia […]

Read More
19432494 295x197 - AKU DIROGOL MURIDKU

AKU DIROGOL MURIDKU

Aku guru lepasan maktab perguruan, melayu, umur 23 tahun, mengajar di sekolah menengah di utara di sebuah perkampungan yang banyak masyarakat siam. Kerana tak ada kuarters aku menyewa sebuah rumah papan. Rumahnya sederhana saja ada lubang di sana, ada lubang di sini. Bila malam tak ada kerja, biasanya sebelum tidur aku baca novel. Aku baca […]

Read More
19434301 295x197 - CERITA KAWANKU MAIN

CERITA KAWANKU MAIN

Hai, ini adalah sebuah cerita kawan saye yang berada di ipoh ketika tahun 1997, namanye ialah lan (bukan name sebenar), lan ini berkerja sebagai technician komputer di sebuah syarikat di ipoh,lan ini suka melayari internet,dibawah ofisnye ada sebuah syarikat perkapalan,bila tak ade kerja di ofisnye dia selalu pergi kebawah di syarikat perkapalan itu untuk berborak […]

Read More
19435398 295x197 - SIKSAAN TANPA AMPUN

SIKSAAN TANPA AMPUN

Malam semakin larut saat Mei sedang menunggu angkutan umum sepulang kerjanya. Telah lebih seminggu Mei bekerja di sebuah pasar swalayan, dimana karyawan dan karyawatinya pulang kerja jam sepuluh malam. Mei berwajah cantik dengan bentuk muka oval, mata yang indah, hidung mancung, dan bibir yang menawan. Rambutnya yang ikal tergerai menambah kecantikannya. Siapapun yang melihat wajah […]

Read More
19782626 295x197 - USTAZAH

USTAZAH

Ini kisah apa yang terjadi pada seorang ustazah alim bernama Siti. Baru berkahwin hampir 6 bulan dan belum di kurniakan cahayamata. Umurnya baru 23 tahun mempunyai perawakan yang menarik. Dah lama aku memendam rasa ingin terhadap tubuh ustazah Siti yang sempurna dari luar dan dalam. Nafsu berahi aku cepat memuncak bila terpandang wajah ayu ustazah […]

Read More
19789362 295x197 - AKIBAT CUAI

AKIBAT CUAI

MALAM ITU… suasana masa tu malam lebih kurang pukul 9. Hujan renyai-renyai sejuk rasanya. Masa tu jugaklah aku tinggal berdua je dengan ayah tiri aku. Mak aku dia outstation. Ayah tiri aku tu syok jek tengok tv, sementara aku baru nak pergi mandi. Memang kebiasaan aku mandi ala kadar je sebelum nak tidur. Lepas aku […]

Read More
19795738 295x197 - BARANG BARU

BARANG BARU

Masa berlalu begitu pantas. Hati Seman mula memikirkan untuk mendapatkan barang muda. Pada suatu pagi itu terlintas di hatinya untuk melihat Safiah anak Mek Senah. Dia tahu tentu Mek Senah pergi menoreh dan Safiah tinggal seorang di rumah. Seman bergerak menyusuri jalan tepi sungai ke hujung kampung menuju ke rumah Mek Senah. Tepat sekali sangkaannya. […]

Read More
19795738 1 295x197 - BOSS CINA

BOSS CINA

Selepas kami berkahwin lebih kurang lapan bulan, suamiku Joe pergi ke Pulau Pinang selama seminggu. Aku tidak dapat mengadakan hubungan seks dengan suamiku kerana aku sedang datang bulan. Sehari selepas Joe pergi barulah aku mandi wajib. Lebih kurang dua tiga hari nafsuku sudah tak tertahan. Lebih-lebih lagi ketika aku membayangkan batang Joe keluar masuk ke […]

Read More
19819958 295x197 - ISTERI GERSANG

ISTERI GERSANG

Niza terasa keinginan seksnya petang tu sungguh kuat, setelah satu minggu tak merasa batang suaminya, Ali yang sedang bekerja di pelantar minyak di luar pantai. Baju tidur Niza terselak di bahagian bawah menampakkan belahan pukinya yang merah dengan bulu dicukur licin, manakala dadanya yang bulat tersembul dengan puting yang mengeras. Jari-jemari nya galak menggentel biji […]

Read More
19520521 295x197 - INDAHNYA RAMBUT TANTE SRI

INDAHNYA RAMBUT TANTE SRI

Cerita ini berawal ketika aku masih kuliah di kota Semarang. Sebut saja namaku Roy, aku anak bungsu dari lima bersaudara. Selama aku kuliah aku tinggal dirumah Tante Sri yang merupakan teman baik mamiku. Tanteku namanya Sri Wahyuni, aku disuruhnya memanggilnya Tante tapi aku kadang memanggilnya Tante Sri, karena aku sudah dianggap anaknya sendiri olehnya. Tanteku […]

Read More
19568604 295x197 - KADO ULANG TAHUN MAMA

KADO ULANG TAHUN MAMA

Ini merupakan tulisan Fikki yang ketiga di RumahSeks, meskipun saat ini aku menggunakan alamat email yang berbeda daripada biasanya karena alamat tersebut sedang dalam perbaikan dan seingatku, dulu tidak harus punya account di situs ini untuk dapat menulis cerita, cukup langsung mengirim lewat email. Kali ini juga bukan kisahku sendiri yang akan kuceritakan, tapi tentang […]

Read More
19575720 295x197 - ML DENGAN ADIK TIRI

ML DENGAN ADIK TIRI

Ceritaku ini dimulai, waktu aku SMA kelas 3, waktu itu aku baru sebulan tinggal sama ayah tiriku. Ibu menikah dengan orang ini karena karena tidak tahan hidup menjanda lama-lama. Yang aku tidak sangka-sangka ternyata ayah tiriku punya 2 anak cewek yang keren dan seksi habis, yang satu sekolahnya sama denganku, namanya Lusi dan yang satunya […]

Read More
19577126 295x197 - DOSENKU YANG MANIS

DOSENKU YANG MANIS

Cerita ini terjadi sewaktu aku menuntut ilmu di ***-**, Malang, Jawa Timur beberapa tahun yang lalu. Di sinilah aku telah kehilangan perjakaku yang aku pertahankan sekian lamanya. Bu Rini (bukan nama sebenarnya) adalah seorang dosen yang cantik dan pandai. Orangnya kecil molek tapi bodynya mengalahkan anak dara. Dari cerita yang kudengar dia sudah setahun menjanda […]

Read More